Quantcast

Assalten un dipòsit judicial a Conil i es porten una llanxa requisada als narcos

Els tres assaltants van entrar encaputxats el dipòsit judicial de Conil de la Frontera (Cadis) i s'han portat una llanxa que va ser requisada a una xarxa de narcotraficants. Segons informa 'El Mundo' els tres homes encaputxats van entrar de nit i armats, van lligar al vigilant i es van disposar a treure la 'narcolancha' .

l'embarcació, semirígida, de dotze metres i amb dos motors , va ser carregada pels tres homes un camió i van fugir del lloc del assalt. El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido , ha informat que el vehicle que transportava la llanxa ha estat localitzat, però la llanxa encara no s'ha trobat .

Aquest assalt s'ha produït poc després que altres tres encaputxats entressin en un hospital de la Línia de la Concepció i alliberessin un narco del clan de Los Castañitas < / b>. Aquest nou assalt posa en dubte la seguretat pel que fa a les màfies de la droga en aquesta zona de Cadis.