Quantcast

els 5 millors gols de la jornada a Europa

S'han jugat partits a tot Europa i com és habitual, en moltes de les lligues hi ha hagut grans gols:

El primer de la llista és de la jornada 24 de la Lliga Santander, del partit que es va disputar a Anoeta entre la Reial Societat i el Llevant, el protagonista, Sergio Canales, amb una jugada magistral dins de l'àrea:

el segon és de la Lliga Iberdrola, durant el partit que enfrontava a l'Atlètic de Madrid i el València. En aquest cas la protagonista és una de les llegendes del futbol femení espanyol, Sonia Bermúdez:

Viatjant a França, a la League 1 en el partit que enfrontava al Mònaco davant de l'Dijon i la jugada la protagonitza el defensa Glik de l'AS Mònaco ficant un golàs per l'escaire. El partit va acabar 4-0 a favor de l'equip monegasc:

La Sèrie a també ha viscut la seva jornada número 25 i en el partit que disputaven Chievo Verona i Càller que va acabar 2 a 1 per als locals, Pavoletti va ser l'encarregat de ficar el gol per el Cagliari, de cap, però amb un guant:

Finalment no es pot deixar de banda el gol més ràpid de la història del futbol espanyol, un golàs des del centre del camp res més xiular l'àrbitre l'inici de la trobada. La protagonista és la jugadora del Màlaga CF Adriana Martín.

& # 128.561; 'Quina GOLÀS de @ADRIANA__MARTIN !!! 'La gol MÉS RÀPID que hem vist!

& # 9917; Màlaga – Sant Miquel pic.twitter.com/EgAR2I23hG

Temps de Joc (@tjcope) 18 febrer 2018