Quantcast

Un altre moment patriòtic de Marta Sánchez: La Visita als soldats espanyols a la Guerra del Golf

Va passar en el Nadal de 1990. Aquell any Marta Sánchez, en aquells dies integrant de 'Olé Olé', no va dubtar a acceptar la invitació que li va fer el ministre de Defensa espanyol, Narcís Serra. El Govern li va demanar que viatgés fins a Abu Dhabi (capital d'Emirats Àrabs) on es trobava la fragata Numància amb els soldats espanyols que estaven participant en la Guerra del Golf.

La cantant madrilenya, amb el seu pèl arrissat l' vent i un suggerent vestit, acompanyada per dos coristes, va interpretar diversos temes des de la coberta de la fragata davant l'eufòria generalitzada de les tropes espanyola.

"La noia ye-yé" i "Soldats de l'amor", van ser alguns dels temes que va interpretar Sánchez.