Quantcast

Andorra aporta més franquícies a Caprabo

Caprabo ha obert vint noves franquícies durant el 2017, la qual cosa ha suposat una inversió de quatre milions d'euros i la contractació de 130 nous treballadors. Les obertures s’han produït, principalment, a Barcelona, Tarragona i Andorra. D'aquesta manera, el negoci de franquícies de la companyia ha crescut un 20%.

La cadena de supermercats ja suma 62 franquícies amb els formats Caprabo, Rapid Caprabo i Aliprox, després d'iniciar el seu pla d’expansió l’any 2011, segons informa la companyia en un comunicat. En aquests sis anys, les obertures han generat uns 400 llocs de feina. Per al director de franquícies de Caprabo, Claudio Estévez, «el 2017 ha suposat un punt d'inflexió en el pla de desenvolupament i expansió de Caprabo».

D'altra banda, durant el 2017, Caprabo i Ampans (fundació amb més de 800 professionals que treballa per promoure l'educació, la qualitat de vida i la plena inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o en situació de vulnerabilitat) han obert també el primer supermercat de Catalunya íntegrament gestionat per persones amb discapacitat. Aquest supermercat, ubicat a Manresa, ha donat feina a deu persones.

Caprabo va néixer a Barcelona el 1959 i actualment compta amb una xarxa de 330 supermercats, ubicats a Andorra, Catalunya i Navarra. El primer establiment a Andorra es va obrir a Canillo i el darrer, el passat mes de novembre a Andorra la Vella, un Caprabo Fresh. A illa Carlemany disposa del seu centre franquiciat més gran, amb 1.820 metres quadrats i dona feina a 60 persones.