Quantcast

Univers Bomosa presenta una proposta "única" per a l'alberg de la Comella

En el marc del concurs convocat pel comú d'Andorra la Vella per a la concessió per un termini de quinze anys de l'alberg de la Comella, Univers Bomosa, La Granja Andorra i quatre col·laboradors del país experts en el món de l'educació han presentat una proposta «única amb un servei innovador», segons informa Bomosa aquest divendres en un comunicat.

L'Alberg de la Comella reuneix unes instal·lacions de «gran qualitat» i un entorn «òptim» per desenvolupar un servei en un projecte que el grup ha presentat amb el nom: La Granja Andorra, un servei educatiu innovador dirigit a una gran varietat de col·lectius, focalitzat al país i obert a les persones que busquen aquest tipus d'oferta especialitzada.

Per elaborar aquesta proposta educativa «pionera» al país, continua el comunicat, i amb la intenció de situar-la a l’alberg de la Comella, Bomosa i La Granja Andorra han unit esforços amb diferents persones i organitzacions, aportant cadascú el coneixement i experiència tècnica en el camp de l’educació emocional, la capacitat de gestió d’empreses, els recursos humans i econòmics necessaris, uns valors compartits, i un concepte de servei educatiu d'avantguarda, que farà de la parròquia d’Andorra la Vella i, per extensió Andorra, referent en aquest camp.

Segons Bomosa, el projecte s'adreça a infants i joves del país, els seus mestres i les famílies seran els primers beneficiats, juntament amb els esportistes andorrans de qualsevol disciplina, universitaris, la gent gran i/o les empreses i organitzacions que necessitin millorar les competències emocionals dels seus treballadors.

La Granja (Catalunya) és la primera granja escola amb un mètode registrat que entrena les competències emocionals de nens i joves amb resultats demostrats científicament pel GROP de la Universitat de Barcelona. Al programa hi han participat escoles, universitats, organitzacions i grups.

Dins dels projectes dirigits a clubs i estades i escoles esportives destaca el treball amb el campus del bàsquet del Barça o la Masia del Barça en el marc del projecte 'Masia 360'. Cal afegir també el treball desenvolupat amb famílies i infants en particular (23.980 persones en total) i l'Outdoor Training per a empreses.