Quantcast

Paula Echevarría i Miguel Torres confirmen la seva relació en el seu primer cap de setmana junts

Paula Echevarría i Miguel Torres han confirmat la seva relació després que el cap de setmana fossin caçats al cèntric hotel de Madrid Villa Magna, segons ha informat la revista 'Cor TVE'.

Des que es conegués la ruptura defintiva de l'actriu amb David Bustamante, s'ha rumorejat de manera reiterada que Echevarría i el futbolista del Màlaga podrien tenir "alguna cosa més que una amistat". La revista esmentada va assegurar que tots dos van sopar a casa d'un amic en comú, i l'endemà van concertar la cita a l'hotel.

Tant l'actriu i model com el futbolista no es coneixen d'ara, ja que tots dos van coincidir en el videoclip de David Bustamante "a contracorrent". De moment, cap dels dos ha confirmat o desmentit la informació que apareix en els mitjans confirmant la seva relació.