Quantcast

Amaia revela que hi haurà un documental sobre 'OT 2017': "No sé si puc dir-ho"

Com cada vegada que parla, Amaia apareix en els titulars dels mitjans de comunicació. Avui és notícia per la seva aparició a 'Els Matins de La 1', amb María Casado. A la cantant, a més, se li ha tornat a anar la llengua, desvetllant que l'última edició d' 'OT', l al fet que ha suposat el gran retorn del programa, tindrà el seu propi documental.

la productora que prepara esmentat documental és Getmusic. Entre les produccions de més èxit de la productora destaquen Operación Triunfo, Crónicas Marcianas, Pluja d'estrelles, No riguis que és pitjor, Parodia nacional , El hormiguero, ¡Mira quién baila !, Allà tu !, Atrapa un milió, tu sí que vals, La teva cara em sona i Ara Caic !, entre d'altres.

Així ho ha revelat la cantant, després de ser preguntada per el sopar que van mantenir ahir diversos participants. Alfred, per cert, no va estar present.

'' El sopar d'ahir també era per al documental aquest que es va a fer … no sé si es pot dir. Sempre em passa el mateix. Mare meva no sé on ficar-me "

Amaia sent iconic és igual quan ho llegeixis # AmaiaLM1 pic.twitter.com/rkYEe4aXsi

Jota (@Jotawy) 16 de febrer de 2018