Quantcast

Els fracassos 5 amorosos més destacats de Jennifer Aniston

Jennifer Aniston i Justin Theroux han anunciat via comunicat la seva separació després de dos anys i mig de matrimoni i 7 de relació. En el text expliquen que la decisió va ser amistosa i la van prendre de mutu acord a finals de l'any passat.

No obstant això, aquesta és només l'última dels episodis fatídics de l'actriu. Repassem els més destacats.

1. Tate Donovan

Tres anys (1995-1998) els va durar l'amor a Jennifer Aniston i Tate Donovan. En aquest moment, l'actriu estava al cim gràcies a la sèrie en la qual participava, « Friends ». Tate va arribar a participar en la superproducció americana.

2. Brad Pitt

Van ser els predecessors de 'Bradgelina'. Durant set anys, es diu aviat, Brad Pitt i Jennifer Aniston van ser la parella més estimada d'Estats Units (1998-2005). Segons han explicat ells mateixos més tard, es van conèixer en una festa privada a l'any 1998, poc després de deixar-ho amb Tate.

3. John Mayer

Després del seu matrimoni fallit amb Brad Pitt, John Mayer va començar a sortir amb Jenniger al febrer de 2008. Va durar fins a març de 2009.

4. Owen Wilson

Després d'una sèrie sense fi de ruptures, Owen Wilson i Jennifer Aniston van acabar buscant consol l'un en l'altre. No obstant això, tampoc va sortir bé.

5. Justin Theroux

Jennifer Aniston i Justin Theroux, actor, director i guionista es van conèixer en 2008 a Hawaii durant el rodatge de «Tropic Thunder». La parella va contraure matrimoni fa dos anys. Theroux va complir just després 44 anys.

No obstant això, la parella va anunciar la seva separació a la matinada d'avui mateix després de dos anys i mig de matrimoni i 7 de relació.