Quantcast

L'UdA programa dues sessions informatives de portes obertes per als estudiants de batxillerat i les seves famílies

La Universitat d'Andorra (UdA) ha programat dues sessions informatives de portes obertes adreçades als alumnes de batxillerat i les seves famílies en motiu del període de preinscripcions per al proper curs acadèmic 2018-2019. Les presentacions, amb entrada lliure, tindran lloc a la sala d'actes de la Universitat d'Andorra, a la sisena planta, els dijous 22 de març i 5 de juliol, a les 20 hores.

L'objectiu d'aquestes sessions informatives és que els pares i futurs estudiants coneguin les instal·lacions de la Universitat d'Andorra i la seva oferta formativa, i que puguin aclarir tota mena de dubtes sobre les sortides professionals i acadèmiques dels estudis que s'hi imparteixen.

Cal recordar que el període de preinscripcions per al proper curs, un tràmit que es formalitzarà a través del web www.uda.ad, quedarà obert el proper 10 de març i més endavant s'informarà de l'oferta de formacions.