Quantcast

Un home de 67 anys és detingut a Cantàbria per abusar de la seva filla adoptiva durant 10 anys

El detingut de 67 anys va ingressar a la presó el passat 10 de febrer després de ser detingut. Se li ha confiscat també el portàtil on la Guàrdia Civil sospita que té fotos de la seva filla nua quan era menor. Segons informa 'ABC' el Jutjat de Guàrdia de Santander ha estat l'encarregat de dictar sentència i d'obrir la investigació en contra de l'home.

el Equip de la Dona-Menor (EMUME ) de la Guàrdia Civil va conversar amb la jove de 21 anys i van concloure que podria haver patit abusos des dels 8 anys d'edat per part del seu pare adoptiu. Els abusos van començar quan la nena acabava de ser adoptada i solien ser tocaments segons la Guàrdia Civil.

Davant la resistència de la jove als abusos , el pare l'amenaçava dient que si parlava destruiria la família. Els abusos van continuar i van passar a ser més greus, arribant fins i tot a l'accés carnal. L'home va exercir un control enorme sobre la menor i fins i tot va arribar a prohibir-li que sortís amb les seves amigues si no mantenia relacions sexuals amb ell.

L'home detingut sembla que també va poder abusar també dels seus dues nebodes quan aquestes tenien 10 anys, d'elles el va patir en una ocasió, l'altra el va patir durant quatre anys i va haver de rebre tractament psicològic durant un temps per poder superar el trauma que li va deixar l'ésser abusada pel seu oncle.