Quantcast

Segons el parer una dona gran per matar el seu fill discapacitat

Una dona de 83 anys, María Luisa MB, s'enfronta a un judici ia sis anys de presó que demana el fiscal per matar el seu fill que pateix una discapacitat del 100%. La raó que esgrimeix la dona és la incapacitat de mantenir al seu fill i evitar que els seus altres fills "carreguin amb aquesta responsabilitat".

L'escrit de la fiscalia reconeix que la mort de l'home de 64 anys es va produir al municipi madrileny de Torres de l'Alameda, la dona li va endossar al seu fill un "còctel de medicaments" que va triturar a la batedora i els va servir en dos gots "sense que el fill sabés el contingut abocament en el recipient". Tots dos van entrar en estat d'inconsciència i van ser trobats per la filla al dormitori del seu habitatge.

Un cop ja ingressats a Hospital Príncep d'Astúries d'Alcalá d'Henares, el fill va morir per hemorràgia cerebral. En l'escrit, el fiscal considera que la dona va realitzar l'assassinat "amb traïdoria". En el judici en el jurat popular serà si és condemnada o no, es decidirà si la condemna es queda en els sis anys que demana el fiscal, se sumen altres sis que demana també el ministeri públic per a la seva internament en un centre mèdic perquè segueixi un tractament psiquiàtric.