Quantcast

Troben un floc de pèl de George Washington en un llibre d'una biblioteca de Nova York

Una universitat de l'estat de Nova York , Estats Units, va fer un fabulós descobriment mentre realitzaven un inventari de les col·leccions de la Biblioteca Schaffer : un floc de cabells de George Washington .

Els treballadors de la Union College van descobrir el floc , que pertanyia al primer president dels Estats Units, mentre revisaven els arxius de la Biblioteca Schaffer .

El cabell va ser trobat a l'interior de un sobre, que estava dins d'un llibre, folrat amb cuir, amb el títol de Gaines Universal Register o American and British Kalendar de l'any 1793.

El sobre tenia una inscripció: " El cabell de Washington, LSS & (ratllat) GBS de James A. Hamilton que li va donar la seva mare, el 10 d'agost de 1871 ".

Índia Spartz , directora de Col·leccions Especials i Arxius de la Biblioteca Schaffer , va dir que s'han posat a treballar per preservar , de la millor manera possible, el cabell , el almanac i una sèrie de notes manuscrites de Philip J. Schuyler que també es van trobar a l'interior del llibre.

"Aquest és un tresor molt significatiu ", va dir Spartz. "És un gran testimoni de la història i la nostra connexió amb una de les figures històriques més importants".