Quantcast

Andorra Telecom permet veure a la carta els programes de l'última setmana de Movistar+

La plataforma de televisió d'Andorra Telecom incorpora des d'aquest dijous nous serveis per millorar l'experiència dels clients i ampliar les opcions de consum de continguts. Una de les principals novetats és que l'espectador pot veure en diferit qualsevol emissió dels canals de Movistar+ de l'última setmana. El nou servei, anomenat 'Mira els 7 últims dies', posa a disposició dels usuaris un ampli catàleg de continguts per visualitzar a la carta. Per utilitzar la nova funcionalitat, s'ha d'obrir la Guia TV del menú, escollir el programa desitjat de la programació i reproduir-lo.

L'altre nou servei de la plataforma de televisió d'Andorra Telecom és 'Torna a l’inici', mitjançant el qual el telespectador pot anar al començament d'un programa ja iniciat. L'operadora de telecomunicacions constata que «l'opció és especialment útil quan se sintonitza un programa d’interès ja començat».

Per accedir al servei, els clients de l'oferta de televisió de Movistar+ només hauran d'apagar i encendre el seu descodificador a través del comandament a distància per gaudir de les noves funcionalitats. A més, els dos serveis s'ampliaran en els pròxims mesos als canals generalistes (Antena 3, Tele 5, TF1, France 2…).