Quantcast

L'autoritat portuària de Melilla després de posar concertines: "Que busquin una altra ciutat per arribar a la Península"

El president de l'Autoritat Portuària de Melilla i secretari general del PP a la Ciutat Autònoma, Miguel Marín, ha advertit als "immigrants il·legals" que "es busquin una altra ciutat per arribar a la península", segons va expressar en la seva compte de Twitter després de visitar les concertines instal·lades al port de Melilla.

"Hem presentat les actuacions que en matèria de seguretat estem realitzant al port. l'objectiu és evitar les intrusions; que els immigrants il·legals busquin una altra ciutat per arribar a la Península ", va escriure Marín a la xarxa social.

El Port de Melilla invertirà més d'un milió d'euros per evitar" intrusions "de" immigrants il·legals "mitjançant la instal·lació de concertines i tanques, així com diferents "actuacions en matèria de seguretat", segons va explicar aquest dimecres el responsable de la infraestructura.

l'objectiu de l'autoritat portuària és recuperar la part del port i evitar que els immigrants "campin al seu amples a Melilla ", segons va explicar el mateix Marín a través del seu perfil de 'Facebook'. "Volem posar ordre", va afegir, i alhora ha criticat tant a Ciutadans com PSOE i Coalició per Melilla (un partit local) per oposar-se a les concertines.

En la seva visita a les tanques, el també secretari general del PP melillenc va assegurar que si un menor es fa mal tractant de saltar les tanques -ja que compten amb fulles que poden produir danys- la responsabilitat serà dels que animin els nens a saltar, segons han informat mitjans locals.

diverses ONG, com el Comitè Espanyol d'Ajuda al Refugiat (CEAR), s'han manifestat en reiterades ocasions en contra de les concertines, ja que produeixen ferides i l'ús de les fulles "atempta contra la integritat física i els drets humans de les persones migrants i refugiades, sent contrari a l'Estat de Dret i al Dret Internacional ".