Quantcast

La zona d''après-ski' d'Andorra la Vella s'amplia a sis dissabtes

La plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella es tornarà a convertir aquest hivern, i durant sis caps de setmana, en una zona d’'après-ski' amb diferents animacions per millorar l’experiència de compres dels visitants.

Tal com han informat des del comú d'Andorra la Vella, “després de l’èxit de la primera edició de l’any passat”, la proposta ha ampliat aquest any el format i es farà durant sis dissabtes consecutius (l’hivern passat en van ser tres) entre el 17 de febrer i el 24 de març, amb l’objectiu d’aprofitar els dies de més afluència turística, amb dies festius a França i Espanya.

La zona d’'après-ski' estarà oberta entre les 18.30 i les 20.30 hores, un cop els turistes han baixat a l’eix comercial després del tancament de les estacions d'esquí.

A les sessions de DJ’s de l’any passat se sumaran ara actuacions de música en directe, projeccions de curtmetratges del festival Ull-Nu i escenografies temàtiques que cada setmana aniran variant (una 'food track', una 'Dj track' i envelats de diferent format). També s’oferirà als assistents un refrigeri.

L’àrea de Promoció Turística i Comercial destina a aquesta acció de dinamització 30.000 euros.