Quantcast

Desarticulat un grup criminal especialitzat en robatoris violents amb armes de foc

La Guàrdia Civil ha desarticulat a Sevilla un grup criminal itinerant que estava especialitzat en robatoris violents amb armes de foc

L'organització va ser desarticulada en el marc de l'operació "pelleringa" i es va saldar amb la detenció de 10 persones pertanyents a un clan establert a la barriada sevillana de les 3.000 habitatges. Als detinguts se'ls imputen els delictes de robatori amb violència i intimidació, amb arma de foc, pertinença a organització criminal, robatori de vehicle, tinença il·lícita d'armes i contra la salut pública pel cultiu i elaboració de marihuana.

a més, segons ha informat avui la Guàrdia Civil , en l'operació es van intervenir armes de foc, un turisme, robes que els detinguts vestien en el moment de perpetrar els robatoris, nombrosos telèfons mòbils i multitud de efectes procedents dels robatoris.

la investigació va començar quan la Guàrdia Civil va tenir coneixement d'un robatori amb violència i intimidació amb arma de foc, sobre dos empleats d'una empresa de Chipiona (Cadis). Diversos individus encaputxats van assaltar a dos empleats, tallant-los el pas amb un turisme al Camí de Jerez, quan es dirigien a l'empresa per abonar les nòmines als treballadors.

ROBATORI D'UN MALETÍ AMB MÉS d'50.000 EUROS

la desarticulació d'aquesta organització ha permès aclarir el robatori de les nòmines dels treballadors de l'empresa de Chipiona. Durant l'assalt, mentre un d'ells colpejava la finestreta del conductor amb una barra, un altre es va dirigir cap al copilot apuntant-lo amb una escopeta amb els canons retallats, sostraient més de 50.000 euros que portaven en un maletí per al pagament dels jornals dels empleats.

Després de les investigacions, la Guàrdia Civil va poder constatar que es tractava d'un grup criminal itinerant que, partint del clan afermant a Sevilla, anava sumant membres d'altres grups criminals segons les necessitats de l'organització. < / p>