Quantcast

Activitats infantils, concursos de disfresses i sessions de ball, al carnaval del Pas de la Casa d'aquest cap de setmana

Un cop cremat el carnestoltes d'Encamp, i com ja és tradició, la vila del Pas de la Casa agafa el relleu a la parròquia per celebrar durant tres dies la festa de carnaval. Les activitats comencen aquest divendres 16 de febrer amb un sopar de gala temàtic, que tindrà lloc a la sala de festes a partir de les 22 hores. La vetllada s'allargarà amb un concurs de karaoke i una discoteca mòbil.

Els actes previstos per a dissabte 17 de febrer s'iniciaran a les 11.30 hores amb una batucada pels carrers del poble. La sala de festes serà l'escenari de les activitats la resta del dia, que començaran amb un berenar i un espectacle infantil a partir de les quatre de la tarda, per passar, a partir de les 22.30 hores, a un concurs de disfresses infantil i d'adults i un ball de nit, que s'allargarà fins a altes hores de la matinada.

Diumenge 18 de febrer serà el darrer dia del carnaval del Pas de la Casa, que posarà el punt final a partir de les 15.30 hores al centre esportiu, amb un espectacle i un berenar infantil, seguit d'uns inflables.