Quantcast

Units Podem diu que la seva "prioritat" al Congrés és pujar el SMI a 950 euros

La portaveu d'Units Podem al Congrés dels Diputats, Irene Montero, ha assegurat aquest dijous que la seva prioritat pel que fa a iniciatives parlamentàries es refereix és la pujada del Salari Mínim Interprofessional (SMI) a 950 euros.

Així es va expressar la dirigent de la formació estada en declaracions als passadissos del Congrés en valorar la reunió que mantindrà avui amb la presidenta de la cambra baixa, Ana Pastor, i amb la resta de portaveus parlamentaris, en la qual es tractarà el bloqueig d'algunes iniciatives al Congrés, assumpte que denuncien també des Units Podem.

"el bloqueig de PP i Ciutadans seguirà", ha considerat la representant de Units Podem, que va insistir que des del grup confederal seguiran "intentant desbloquejar" les iniciatives que no estan anant endavant al Parlament.

en aquest sentit, ha dit que la seva "prioritat" en l'àmbit parlamentari és aprovar la pujada de l'SMI a 950 euros, una iniciativa "que porta 36 prórr OGAS d'esmenes "i està" des de novembre de 2016 al calaix ". Ha afirmat que es tracta d'una proposta "senzilla" i que beneficiaria als ciutadans.