Quantcast

Guindos diu que el Govern treballa perquè hi hagi nous pressupostos en 2018

El ministre d'Economia, Indústria i Competitivitat, Luis de Guindos, ha afirmat aquest dijous que el "escenari central" del Govern i per al qual treballa és que hi hagi nous pressupostos generals de l'Estat (PGE) en 2018 i que altres opcions són l ' "alternativa".

Així ho ha indicat en declaracions als periodistes abans d'intervenir en el Ple del Congrés dels Diputats per al debat de totalitat de la Llei Reguladora dels contractes de crèdit immobiliari.

"Penso que evidentment tenir uns pressupostos és un senyal molt positiva i aquest és l'escenari central", va dir el ministre d'Economia, que va afegir que cal "fer els esforços" necessaris perquè es puguin aprovar uns comptes nous.

"L'escenari central és aquest" i "allò altre és una alternativa", en referència a aprovar mesures pressupostàries via decret, ha comentat. "El Govern està treballant perquè hi hagi pressupostos", ha sentenciat.