Quantcast

Un pare es fa passar per la seva filla i es venja de la seva assetjador

El pare d'una menor de 11 anys es va fer passar per la seva filla en un xat de WhatsApp per trobar un pedòfil que, prèviament, havia contactat amb la petita i l'havia enviat fotos i comentaris amb contingut sexual.

l'assetjador va ser identificat com German Acosta, de 29 anys , que, fins i tot coneixent l'edat de la nena, l'havia enviat fotos del seu membre, acompanyades amb < b> comentaris sexuals en els qu i demanava a la nena fotografies en què aparegués vestida amb poca roba .

la menor va explicar al seu pare, Walter Martín Rodríguez , la situació que estava vivint. Martín Rodríguez va decidir fer-se passar per la seva filla al xat per trobar l'assetjador i va aconseguir tancar una cita per mantenir una trobada sexual.

"Els dieu que vas a veure a una amiga, jo sóc de Palerm capital", li va escriure Acosta < / span> pel xat.

< / p>

Pare i assetjador van quedar en una cantonada del barri vila Crespo , al centre de la ciutat de Buenos Aires (Argentina ).

"Primer em va dir que vagi a casa i em va passar la direcció, després que a casa no podíem anar perquè estava la seva mare i que ens veiem a la cantonada de la concessionària d'autos ", va explicar el pare de la menor a mitjans locals, segons publica ' Tele13 '.

Per poder identificar l'assetjador , Martín Rodríguez li va demanar que li enviés una fotografia . El pare va esperar durant uns 20 minuts a que Acosta anés al lloc de la cita. Quan va arribar, Acosta va ser sorprès i colpejat durament pel pare de la petita .

"La veritat és que vaig anar a matar-lo ( …) No ho vaig pensar, estava tret. Em va separar la policia sinó el deixava babau ", va comentar el progenitor a ' Minut Un '.

Van deixar a un pedòfil solt: la bronca del pare que va simular ser la seva filla per atrapar al seu assetjador https://t.co/BjgvKNUo9x

& mdash; minutouno (@minutounocom) 14 febrer 2018

"La veritat és que molt no ho vaig pensar, volia saber fins on podia arribar. Jo li deia que tenia 11 anys, l'edat de la meva filla i ell em manava fotos del seu membre i em deia que no importava que ell seria la meva professor i m'anava a ensenyar . Qualsevol pare que es posi en el meu lloc hagués fet el mateix ", ha sentenciat.

a MBAs persones van ser detingudes per efectius policials , però posteriorment van ser posats en llibertat .

El cas d'assetjament va ser denunciat a la justícia, que va iniciar una investigació pel delicte de grooming (assetjament virtual a menors). A més, va obrir una causa contra el pare pel delicte de lesions al fustigador .