Quantcast

Regino Hernández, bronze en snowboard cross

El Ceuta, Regino Hernández , de 26 anys, s'ha fet amb el bronze històric en la prova de snowboard cross en els < b> Jocs Olímpics de Pyeongchang , que se celebren aquests dies a Corea del Sud. Per a això, Hernández va utilitzar una de les seves millors armes: la sortida .

El 'rider' espanyol es va col·locar tercer, assegurant-se el metall , durant tota la carrera.

Així, < b> Hernandez va quedar en tercer lloc per darrere del francès Pierre Vaultier (or) i del favorit de la prova, l'australià Jarryd Hughes (plata).

És la tercera medalla de l'esport espanyol després de les obtingudes per Paco Fernández Ochoa (Sapporo 1972) i la seva germana Blanca (Albertville 1992) i la primera que aconsegueix el surf de neu espanyol.

el desbrossament de l'Ceuta posa la cirereta a una competició perfecta .

En 1972 va ser Paquito Fernández-Ochoa. 20 anys després, el 1992, Blanca Fernández-Ochoa. Qual Avui 15 de febrer de 2018, tercera medalla per a Espanya en uns Jocs Olímpics d'hivern: a REGINO HERNÁNDEZ & # 127938; & # 129.353; ( @Reginoherma ) qual ¡HISTÒRIC! pic.twitter.com/TB1O7dvv1S

& mdash; COE (@COE_es) 15 febrer 2018