Quantcast

L'embelliment de l'avinguda Meritxell s'exposa al vestíbul del Centre de Congressos

El comú d’Andorra la Vella, tal com es va anunciar en la darrera sessió de consell de comú, exposa públicament el projecte de remodelació i embelliment de l’avinguda Meritxell al vestíbul del Centre de Congressos a partir d'aquest dijous a la tarda i fins el proper 28 de febrer. La mostra, que estarà oberta de dilluns a divendres entre les 15 i les 19 hores, consta d’una sèrie de panells informatius amb projeccions de l’avinguda ja remodelada, plànols explicatius de les obres i exemples del mobiliari urbà i el paviment que s’hi col·locarà. Els ciutadans que visitin la mostra també tindran la possibilitat de resoldre dubtes o concertar una entrevista amb el servei tècnic del comú perquè els expliquin l’obra més al detall. Així ho ha informat el comú a través d'un comunicat de premsa.

El mateix document també recorda que l’obra es divideix en dues fases. A la part alta, entre la plaça de la Rotonda i el carrer de les Canals, s’eixamplen les voravies, que passaran a mesurar entre 3 i 5,5 metres, mentre que la calçada es redueix a 6 metres. La velocitat del trànsit es restringeix a 30 km/h i es prioritza el pas del vianant. A la part baixa, en el tram comprès entre el carrer de la Unió i el carrer Bonaventura Armengol es col·loca paviment de granit en tota l’amplada de la via per prioritzar la comoditat del vianant.

La reforma, que comprèn 1 quilòmetre lineal i 20.000 metres quadrats, començarà el 3 d’abril i es preveu que finalitzi el 3 d’agost. La inversió d’aquesta primera fase ascendeix a 7,5 milions d’euros. Les obres s’adjudicaran per trams i en quatre lots a quatre empreses del país amb l’objectiu que puguin treballar de manera simultània i garantir els períodes d’execució dels treballs. L’obertura de plecs de les empreses que s’hi presentin es farà el proper 22 de febrer.