Quantcast

CM.- Saboya parla amb AENA de com connectar el futur heliport amb l'aeroport del Prat

El ministre d'Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, ha informat aquest dimecres a la sessió de consell de ministres de les qüestions tractades a la trobada que ha mantingut amb el president i conseller delegat d'AENA, Jaime García-Legaz. En la reunió, que ha tingut lloc aquest dimarts, Saboya i García-Legaz han tractat de la possibilitat de connectar el futur Heliport Nacional d'Andorra amb l'aeroport de Barcelona-El Prat.

Durant la trobada, els diferents responsables d'AENA (gestora dels aeroports espanyols) i d'Enaire (gestor de navegació aèria d'Espanya i del Sàhara Occidental) han informat del full de ruta previst per als pròxims mesos sobre la implantació de procediments que compatibilitzaran els aterratges amb helicòpter a l'aeroport de Barcelona-El Prat amb el trànsit aeri habitual de la infarestructura aeroportuària de la capital catalana.

El ministre Saboya, acompanyat per l'assessor en aviació civil del Govern, Guillem Santacreu, ha presentat a AENA l'estat actual dels projectes aeronàutics que s'estan duent a terme al Principat, i ha manifestat l'interès en poder connectar les infraestructures que uneixen Andorra amb Barcelona en el futur.

Les dues delegacions han acordat mantenir el diàleg i aportar-se informació mútuament del desenvolupament dels treballs corresponents en els pròxims mesos, i han destacat el bon clima de les relacions existents.