Quantcast

PP valora que Cs "està tensant la corda excessivament"

El coordinador general del Partit Popular, Fernando Martínez-Maíllo, ha valorat aquest dimecres que Ciutadans "està tensant la corda excessivament", perquè "sempre planteja escenaris de divisió i de ruptura".

En els passadissos del Congrés dels Diputats, el 'número 3' de Mariano Rajoy a Gènova va advertir que això és una cosa que "no procedeix ara mateix" i va carregar contra el discurs "dur i impostat" que al seu parer està adquirint la formació taronja.

"el líder d'Cs a vegades, més que un soci del PP, sembla el líder de l'oposició", ha manifestat, pel que ha demanat a Albert Rivera que reflexioni i tingui "un mínim de tranquil·litat". "Que no pensi tant en les urnes", va demanar.

El coordinador general dels populars ha dit tenir la sensació que Rivera està "forçant" que els ciutadans vagin a votar quan en aquest moment "votar no és el prioritari "perquè no hi ha eleccions generals a l'horitzó.