Quantcast

Seguirà cridant 'Wanda Metropolità' l'estadi de l'Atlètic de Madrid?

Aquest matí s'ha fet oficial la marxa de Wanda de l'Atlètic de Madrid. Ha venut el 18% del club, que estava en la seva possessió, a Idan Ofer, magnat israeliana

La pregunta que tothom es fa ara és: ¿I què passa amb el nom de l'estadi? < / b>

"Wanda Metropolità", que és com es va batejar el feu matalasser, seguirà sent el nom de l'estadi. De fet, no només aquesta campanya, sinó les temporades següents també. Així ho ha anunciat l'Atlètic de Madrid.

"Wanda manté el seu suport com a patrocinador del club, en el qual destaca el nom de l'estadi matalasser, el Wanda Metropolità, que continuarà en les pròximes temporades, i també l'ambiciós projecte educatiu i de formació de nens i joves, en què les dues entitats porten col·laborant des de fa 6 anys de forma molt reeixida, i que ha convertit a la nostra Acadèmia en un model de treball i resultats a nivell global. Finalment, les dues entitats han renovat l'acord estratègic per a desenvolupar la marca Atlètic de Madrid a la Xina a través de Wanda Sports ", ha informat en el seu comunicat el club matalasser.

la família Gil, que tenia el 54,6% abans d'aquesta operació , va baixar la seva participació a prop del 50%, mentre que Enrique Cerezo, el president, va rebaixar la seva presència del 17,9% al 15%, i Wanda, del 20% inicial al 18% final. El restant 2% va quedar en mans d'accionistes minoritaris.

En 2016, Wanda estava disposat a emportar-se el 100% del club. L'operació, que hagués estat xifrada en 220 milions, hagués permès al Grup Wanda, capitanejat pel llavors home més ric de la Xina, tenir la totalitat del capital del club.