Quantcast

ATLÈTIC | Wanda es va: ven el 18% del club a Idan Ofer

Wanda ha venut la seva participació del 17% a l'Atlètic de Madrid a Quantum Pacific Group, propietat Idan Ofer, magnat israelià, que ja comptava amb un 15% del club matalasser.

Miguel Ángel Gil, conseller delegat, i Enrique Cerezo, president, es mantenen com a accionistes majoritaris de l'entitat, segons ha assenyalat el club madrileny en un comunicat.

Això deia el comunicat del club blanc-:

"Quantum Pacific Group ha arribat a un acord amb Dalian Wanda Group per adquirir el seu paquet accionarial a l'Atlètic de Madrid, que representa un 17% del capital social del club.

la decisió de desinvertir s'emmarca en l'estratègia global del grup xinès. de mutu acord amb els accionistes majoritaris del club, s'ha decidit que la participació de Dalian Wanda Group a l'Atlètic de Madrid sigui adquirida per un dels actuals accionistes de referència del club, Quantum Pacific Group, que d'aquesta manera renova la seva voluntat d'inversió i suport a l'entitat.

Un cop executada aquesta venda d'accions, que requereix l'autorització del Consell Superior d'Esports, Quantum Pacific Group elevarà la seva actual participació del 15% al ??32%. Per la seva banda, Miguel Ángel Gil i Enrique Cerezo, conseller delegat i president del club, respectivament, es mantenen com a accionistes majoritaris de l'entitat.

En aquest nou escenari, l'Atlètic de Madrid i Dalian Wanda Group han corroborat el seu ferm compromís de col·laboració mútua, que es potenciarà en els pròxims mesos gràcies a noves iniciatives. Així Wanda manté el seu suport com a patrocinador del club, en el qual destaca el nom de l'estadi matalasser, el Wanda Metropolità, que continuarà en les pròximes temporades, i també l'ambiciós projecte educatiu i de formació de nens i joves, en què les dues entitats porten col·laborant des de fa 6 anys de forma molt reeixida, i que ha convertit a la nostra Acadèmia en un model de treball i resultats a nivell global. Finalment, les dues entitats han renovat l'acord estratègic per a desenvolupar la marca Atlètic de Madrid a la Xina a través de Wanda Sports. "