Quantcast

Més de 1.800 efectius protegiran aquesta nit el Reial Madrid-PSG

El dispositiu de seguretat del partit de Champions League entre el Reial Madrid i el París Saint-Germain (PSG) , que es jugarà aquesta nit a l'estadi Santiago Bernabéu , comptarà amb més de 1.800 efectius policials i sanitaris.

la trobada de vuitens de final de la Champions League , per al qual es preveu ple absolut , ha estat declarat d'alt risc, de manera que comptarà amb la participació de més de 1.800 efectius pertanyents a les unitats de Prevenció i Reacció de la Policia Nacional , agents de la Brigada Mòbil , Subsòl , Policia Municipal, Samur-Protecció Civil i Creu Roja .

El dispositiu policial estarà desplegat al voltant del estadi ia les zones pròximes al recinte . Així mateix, es reforçarà la presència policial a les zones de gran afluència turística de la capital.

Està prevista l'assistència a la trobada de més de 4.000 seguidors del PSG , entre els quals no es preveu la presència d'aficionats violents .