Quantcast

Justin Bieber i Selena Gomez, definitivament reconciliats

L'amor segueix estant en l'aire, com diria la cançó de John Paul Young. Després de mesos de disputa i separació, la relació entre Justin Bieber i Selena Gomez sembla haver-se reactivat tot i la insistència de tots dos per mantenir-la en secret .

Envoltats constantment de flaixos i càmeres, la jove parella ha estat fotografiada als carrers de Los Angeles donant curs a la seva passió. Il·lusionats, tots dos es mostren afectuosos i propers , regalant-petons i carantoines.

Here 's Justin and Selena bc I know it'll make all of the Jelena fans happy !! Lol they were so cute and you could feel their love. Support them forever & # 10084; & # 65039; pic.twitter.com/Brw6dMqb4l

els & # 9728; & # 65.039; (@_mamilesly) February 9, 2018

Amagat sota una gorra ia la tornada d'una cantonada , Bieber somriu davant Selena, que vesteix una elegant gavardina de quadres que bé podria ser heretada de l'inspector gadget.

Diversos grups de fans han difós a través de xarxes socials les imatges, clamant per la confessió de la seva relació i la fi de tant secretíssim.

A més, la parella sembla haver celebrat la seva reconciliació avançant Sant Valentí amb un viatge a Laguna Beach, Califòrnia.

Video of Justin Bieber spotted out in Laguna Beach, Califòrnia today . (February 11) pic.twitter.com/Xl4tR62JeQ

Justin Bieber Crew (@TheJBCrewdotcom) February 12, 2018