Quantcast

'OT, la festa' reviurà els millors moments d'Operación Triunfo

'Operación Triunfo' tanca aquest dimarts la seva edició amb magnificència amb una gran gala en directe que reviurà amb els concursants les millors actuacions i moments del programa. Els 16 concursants tornaran a pujar a l'escenari del talent show presentat per Roberto Leal amb interpretacions en solitari de les tres finalistes -Amaia, Aitana i Miriam-; duets plens de màgia i actuacions grupals inoblidables. No faltarà un repàs pels moments més divertits i emocionants del programa.

Es reviuran les actuacions més recordades

Amaia, Aitana i Miriam tornaran a interpretar en solitari la seva cançó preferida de l'edició: 'Shake it out', 'Issues' i 'What about us', respectivament.

a més, Amaia i Alfred interpretaran 'la teva cançó', tema amb el que representaran a Espanya en el pròxim Festival d'Eurovisió; Aitana i Cepeda cantaran 'No puc viure sense tu' i Miriam i Agoney compartiran de nou el duet 'Running'.

Alfred i Ana Guerra, quart i cinquè classificats de 'Operación Triunfo', protagonitzaran també duos amb Marina ( 'Do not dream is over') i Mimi ( 'Do not worry about the thing'). A més, la guanyadora del programa, Amaia, repetirà el divertit duet que va compartir amb Roi ( 'Shape of you').

El colofó ??el posaran les actuacions grupals que més han fet ballar i emocionar-se a l'audiència: 'la revolució sexual', 'a qui li importa' i 'Camina', la cançó composta pels 16 concursants al costat de Manu Guix.

a més, es deixarà en mans del públic l'actuació número 13 del programa . Els espectadors podran votar des d'avui a través del compte de Twitter del programa entre 'City of stars', amb Alfred i Amaia, o 'El dolent', d'Ana Guerra i Aitana.

Audiència rècord

La final de 'Operación Triunfo' va batre tots els rècords d'audiència d'aquesta edició amb una mitjana de 3.925.000 espectadors i 30,8% de quota. El talent musical va ser el més vist de dilluns en una jornada que va liderar La 1 amb un 16,2%. Un total de 7.747.000 persones van estar pendents en algun moment de la gala. El programa va registrar el minut d'or a les 23:12 hores, amb 4.729.000 espectadors i 24,9%. La mitjana general d'aquesta edició d'OT ha estat de 2.549.000 persones i 19,7% de quota.