Quantcast

VÍDEO | Els Warriors de Curry no necessiten entrenador: Steve Kerr es va anar en ple partit

No necessiten d'un entrenador per guanyar. Els Warriors de Stephen Curry van guanyar a la matinada d'avui per 129-83 als Suns, que són el primer equip que suma 40 derrotes aquesta temporada tot i el bon partit del nouvingut Elfrid Payton. El base va anotar 29 punts.

Després de la trobada, el propi entrenador va justificar la decisió:

"L'hi vaig dir després de l'últim partit . els vaig dir que anàvem a fer-ho, que aquest és el seu equip. Crec que és una de les primeres coses que has de tenir en compte com a entrenador. és l'equip dels jugadors. és seu i han de apoderar-se d'ell. Nosaltres com a entrenadors podem guiar-los, però no controlar-. Ells determinen el seu propi camí. Crec que no hem enfocat bé les coses en l'últim mes i vaig creure que és el que calia fer. Es van comunicar prou bé i van dibuixar algunes jugades molt bones. va ser una gran nit per a ells ", va explicar el director tècnic.

Steve Kerr s just letting the Warriors coach themselves. pic.twitter.com/GIRPtyMWML

& mdash; ESPN (@espn) 13 febrer 2018