Quantcast

Ciutadans confirma que demanarà la dimissió "immediata" de Cifuentes si és imputada

El portaveu de Ciutadans a l'Assemblea de Madrid, Ignacio Aguado, va confirmar aquest dimarts que demanarà la dimissió "immediata" de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, si és imputada després de les declaracions davant del jutge de Francisco Granados , que la va inculpar com coneixedora del finançament irregular del PP.

en una entrevista a RNE recollida per Servimedia, Aguado va assegurar que en aplicació de l'acord d'investidura entre el PP i Ciutadans a la Comunitat de Madrid, Cifuentes hauria de dimitir de manera "immediata" en cas de ser citada com investigada pel jutge instructor.

No obstant això, ha assegurat que el que més el preocupa és que els madrilenys s'aixequin "cada dia" amb aquest tipus de notícies, "a la Comunitat de Madrid ia tot Espanya", i que es parli de corrupció en comptes dels problemes de Rodalies o de les llistes d'espera per rebre atenció en situació de dependència.

aigualit va assegurar que no li correspon dóna r ni treure versemblança a les acusacions de Granados, però sí que va subratllar l'existència d'una "lluita" dins del PP amb dirigents i exdirigents que han decidit "posar el ventilador" i que estan més preocupats per les seves "penes personals internes" que pels problemes dels madrilenys.

va deixar clar, en aquest sentit, que no el preocupa tant que el PP sigui "un pantà" com que el comportament dels seus càrrecs converteixi al conjunt de la política en un pantà, donant una imatge "deplorable" de l'activitat política.