Quantcast

Detingut un professor acusat d'abusar sexualment d'una alumna de 12 anys a Màlaga

La Guàrdia Civil ha detingut a la província de Màlaga a un professor d'un centre educatiu acusat d'un delicte d'abusos sexuals cap a una menor, alumna del mateix centre. La víctima, que tenia 12 anys d'edat quan van començar els fets, va patir abusos sexuals de manera continuada per part del docent durant més de tres anys, segons ha informat la Guàrdia Civil.

La investigació va començar després de la denúncia de la mare de la menor, segons la qual la seva filla havia patit abusos sexuals continuats per part del seu tutor.

Els agents van explorar la menor i des del primer moment van donar credibilitat al seu relat causa de la riquesa i amplitud de dades descriptives que va aportar sobre les circumstàncies en què es van cometre els abusos, pel que van començar a practicar diverses indagacions i gestions per identificar el docent.

"de les actuacions practicades es va poder confirmar la veracitat de els fets denunciats posant de manifest com el citat professor hauria abusat de la confiança de la menor i de la seva superioritat, en el marc de la relació docent-alumne, per aconseguir el seu propòsit criminal durant més de tres anys consecutius ", ha indicat la Guàrdia Civil en una nota.

Durant tot aquest temps el tutor va sotmetre a la seva alumna a un fort control de les seves activitats, imposant-li una sèrie d'obligacions diàries per saber en tot moment què feia i amb qui es trobava.

Durant aquest període de temps la víctima no va explicar el que succeïa a cap persona, ni tan sols als seus pares. No obstant això, quan la menor va prendre consciència de la situació en què es trobava, va decidir enfrontar-se al seu agressor i cessar els abusos que estava patint.

3.000 TRUCADES EN UN ANY

El professor, que no acceptava el rebuig de la menor, va començar a assetjar-constantment amb trucades telefòniques, arribant a fer més de 3.000 en el període d'un any, missatges continus i nombroses cartes d'amor, per impedir el cessament d'aquesta relació, mostrant uns gelosia malaltissa i fins i tot arribant a amenaçar a tots aquells nois que tenien algun tipus de contacte amb la víctima. Així mateix, l'assetjament i les amenaces es van estendre també a les xarxes socials de les que la menor era usuària.

Després de coordinar les actuacions amb l'autoritat judicial, els agents han detingut el professor i ha practicat el registre de seu domicili, on s'han confiscat nombrosos dispositius d'emmagatzematge digital, discs durs i ordinadors, entre altres efectes relacionats amb aquests fets.

Al professor se l'acusa dels delictes d'abusos sexuals continuats, assetjament sexual i corrupció de menors, decretant l'autoritat judicial el seu ingrés a la presó incondicional per aquests fets.

la investigació, que continua oberta davant la possibilitat que hi hagi més víctimes, ha estat portada a terme per agents del Grup Emume (Equip dona-Menor) de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Comandància de la Guàrdia Civil de Màlaga.