Quantcast

Es riu de la Policia a Facebook en conèixer la recompensa que ofereixen per la seva captura

Dean Mazirel ha aconseguit viralizar el seu propi cartell de 'Es busca'. El delinqüent britànic, de 33 anys , va respondre a l'anunci publicat en Facebook per la policia del comtat de Sussex, on anunciaven la recompensa oferta per a aquell que aportés informació sobre el seu parador, utilitzant la ironia i burlant-se de l'autoritat.

"per ser sincers, estic una mica enfadat" , afirmava Marizel en veure que la recompensa per la seva lliurament "tan sols" era de 500 euros. A més, incidint en el joc, la Policia va contestar amb un agradable "Encantador saber de tu, Dean. Sembla que t'has tallat els cabells. Ens encantaria veure't en persona!" , el qual també tindria resposta.

La xerrada va ser seguida per centenars d'usuaris i ha aconseguit fer-se viral en xarxes socials. Més enllà de les 200 reaccions, el post ha estat compartit fins a 700 vegades i compta amb 190 comentaris.