Quantcast

Addicta a la Coca-Cola: què passa si consumeixes 30 llaunes al dia?

Consumeixes Coca-Cola diàriament? ¿Ho fas en grans quantitats? Vés amb compte, la teva salut corre seriós perill. Donna Gunner, britànica de 51 anys , ha reconegut que beure grans quantitats del refresc li ha generat importants problemes de salut .

Amb una despesa total de 69.000 dòlars segons Daily Mirror, Gunner consumeix fins a 30 llaunes al dia, el que equival a 1 quilogram de sucre , traduït en 4.200 calories . Aquesta addicció li va provocar engreixar diverses talles , patir diabetis tipus II i comptar amb importants problemes de tensió.

Segons RT Actualitat, l'afectada afirma sentir < i> "sacsejades, mals de cap i ànsies com una drogoaddicta, però sabia que havia de canviar". Resignada, Gunner confessa sentir-se disgustada en mirar cap enrere i veure com ha desaprofitat el seu cos.

Després d'intentar resoldre el problema canviant el refresc normal pel light , Donna es va veure forçada a abandonar la seva addicció. Actualment segueix una dieta especial de carbohidrats i corre sis quilòmetres diaris.