Quantcast

Arresten a una dona de 84 anys per disparar contra els fills del seu veí per fer massa soroll

Una dona de 84 anys ha estat detinguda al nord de l'estat de Califòrnia (Estats Units) acusada de, presumptament, disparar contra els fills del seu veí perquè aquests estaven fent massa soroll.

divendres, Betty Frances Sanders , ha apuntat i va disparar amb la seva pistola contra els fills del seu veí , d'entre 8 i 10 anys d'edat, després de queixar-se del soroll que estaven fent els petits amb les seves motocicletes . Afortunadament, cap va resultar ferit .

Pel que sembla, la mare dels nens havia discutit amb la dona abans que aquesta obrís foc contra els seus fills. Segons el diari ' Redding Record Searchlight ', els menors estaven a menys de 20 metres de distànc a quan Sanders, presumptament, va prémer el gallet.

la fiança de la dona s'ha fixat en 50.000 dòlars.