Quantcast

Deu persones han mort aquest cap de setmana a les carreteres espanyoles

Durant aquest cap de setmana s'han produït a les carreteres espanyoles 10 accidents mortals , en què han mort a 10 persones i altres vuit han resultat ferides < / b>. Dos dels morts eren motoristes , segons ha informat aquest dilluns la Direcció General de Trànsit (DGT).

Cinc dels sinistres es van deure a col·lisions , dos a sortides de la via , un l'atropellament d'un vianant i dues a caigudes a la calçada . El divendres es van produir 5 accidents amb cinc morts i un ferit; el dissabte 3 sinistres, amb 3 morts i dos ferits, el diumenge es van produir dos accidents amb dos morts i cinc ferits.

dels 10 sinistres mortals , un es va produir en autopista i els altres nou en vies convencionals , d'un carril per sentit. En l'acumulat anual, fins l'11 de febrer s'han comptabilitzat 133 morts en accidents de trànsit a les carreteres espanyoles.