Quantcast

Quina vergonya! Amaia d'Espanya és renyida per la seva mare en ple directe d'Instagram

Cada vegada que Amaia obre un directe a les xarxes socials, aquestes cremen. Anècdotes a part, els centenars de milers de seguidors de la guanyadora d'OT donen suport cada cosa que la cantant diu. No obstant això, després de la ficada de pota ensenyant on viu, la protagonista d'aquest episodi és … la seva mare!

Després d'iniciar el directe a Instagram, poc va trigar la seva mare a renyar a directe per no estar fent la maleta.

"Per què no acabem la maleta i després reprenem el directe?", Li va dir a Amaia. Quan la seva mare va marxar, la cara de la guanyadora va tornar a canviar. "Quina vergonya!", Va reconèixer davant els seus espectadors.

Adoro @ Amaia_ot2017 # LaMaletaDeAmaia i la mare Qui no ha rebut una estirada d'orelles així? # OTDirecto11F # OTDirecto10F @ochinabos pic.twitter.com/wlqyhU1feO

& mdash; Sebas Maspons (@MaspiTV) 11 febrer 2018

< p>