Quantcast

Renfe llança ofertes per viatjar a València en Falles des 10,3 euros

Renfe llança aquest dilluns una campanya de preus promocionals per viatjar amb tren a València amb motiu de la s Falles 2018 , a partir de 10,3 euros.

Segons ha informat la companyia, la campanya abasta el període comprès entre el 12 de febrer i el 16 de març , dates en les que se celebraran els esdeveniments més rellevants de les festes falleres, com la Crida , la Mascletà , la Ofrena de Flors o la Nit de la Cremà.

Els bitllets es podran comprar entre aquestes dates per viatjar, també en aquest període, en trens AVE i Llarga Distància des diversos orígens fins a València.

La campanya inclou preus com Tarragona-València a partir de 10,30 euros , Barcelona- València des de 12,20 euros , Conca-València des de 14,40 euros , Alacant-València a partir de 16,30 euros , Múrcia- València des de 20 euros , Madrid-València des 21,95 euros , Màlaga-V alència a partir de 22 euros , Còrdova-València des 25,15 euros o Sevilla-València des de 28,05 euros .