Quantcast

La 1 de TVE estrena aquesta nit 'Mestres de la costura', que busca la millor agulla 'amateur' d'Espanya

La 1 de TVE estrena aquest dilluns a les 22.30 hores 'Mestres de la costura', un 'talent show' en què 12 costurers 'amateur' competiran en creativitat, acabats i patronatge.

Els seleccionats, de professions i perfils molt diferents, han estat elegits entre les 10.000 persones que es van inscriure al càsting. En l'estrena del programa, els concursants tindran l'oportunitat de conèixer el treball de grans professionals del sector.

Entre altres coses, hauran de encanillar les màquines de cosir i, emulant Escarlata O'Hara a 'Lo que el vent s'endugué ', confeccionaran un vestit de festa amb les cortines del taller.

l'estrena del' talent 'comptarà com a padrina amb Eugenia Silva. A més, el jurat prepararà una sortida del taller, perquè es submergeixin en l'univers de Manuel Pertegaz. Al Museu del Vestit de Madrid faran una rèplica exacta, per equips, d'un abric de nit de 1954 dissenyat per Pertegaz.

Així mateix, han transformar una dessuadora de cotó en una altra peça totalment diferent. La dissenyadora de moda Ana Locking els donarà algunes idees perquè es deixin portar per la seva imaginació i demostrin que estan preparats per ser considerats autèntics 'mestres de la costura', però un dels aprenents haurà de dir adéu al seu somni.