Quantcast

QUINA DECISIÓ! Rosalía comparteix per error el nombre de Pablo Alborán

Rosalia és una de les veus més prometedores de l'escena nacional i, des d'avui, una metepatas professional. Per error i sense intenció, la jove catalana ha compartit a través d'Instagram 1 captura de pantalla d'una conversa amb Pablo Alborán .

A més de delectar-se amb el cant que recollien les notes de veu d'Alborán, els 90.000 seguidors de Rosalía van poder prendre nota del seu número de telèfon, ja que apareixia al no tenir el contacte guardat.

Després de fer-viral en xarxes, Alborán ha decidit donar de baixa aquest número .

Crec que Pablo Alborán es va a haver de canviar el número de telèfon per joves folklòriques que comparteixen en els seus Stories una captura de guasap amb el seu número de telèfon ben gran … pic. twitter.com/2qfXbY3NIY

Borja Terán (@borjateran) 8 febrer 2018