Quantcast

Se suïcida pel 'cas Weinstein' la rapresentante d'actors Jill Messick

El 'cas Weinstein' es va obrir quan Rose McGowan va denunciar que Harvey Weinstein la va violar en un jacuzzi. La productora Jill Messick va decidir llevar-se la vida amb tan sols 50 anys , segons informa 'La Vanguardia' patia depressió des de fa anys i la seva situació va empitjorar notablement després veure embolicada en l'escàndol de la violació de Rose McGowan, la seva representada. McGowan va declarar en una entrevista a la cadena americana 'ABC' , que els representants formaven part de l'estructura de Hollywood que va buscar silenciar els casos d'agressió sexual.

McGowan va ser suposadament violada per Weinstein a 1997 durant el Festival de Cinema de Sundance . En aquest moment Messick va ser notícia quan va sortir a la llum un correu electrònic defensant Weinstein. La família de la representant va comentar que " veure el seu nom en els titulars cop i un altre , com a part de l'intent d'una persona d'obtenir més atenció per la seva causa personal, va ser devastador per a ella < / b> ".

La representant es va mantenir en silenci durant anys perquè no prengués més pes seu nom i per poder allunyar-se del soroll de la polèmica i de el cas d'agressió sexual de Harvey Weinstein . " Jill va permetre que el seu nom i la seva reputació es taquessin tot i no haver fet res dolent. Ella mai va triar ser una figura pública, aquesta elecció li va ser arrabassada " comenten la seva familiars més propers.