Quantcast

Dilluns s'estrena 'Mestres de la costura', que busca la millor agulla 'amateur' d'Espanya

La 1 de TVE estrena aquest dilluns 12 de febrer a les 22.30 hores, ' Mestres de la costura ', un ' talent show 'en què 12 costurers ' amateur 'competiran en creativitat, acabats i patronatge.

Els seleccionats, de professions i perfils molt diferents, han estat elegits entre les 10.000 persones que es van inscriure al càsting . En l'estrena del programa, els concursants tindran l'oportunitat de conèixer el treball de grans professionals del sector.

Així, hauran de encanillar les màquines de cosir i, emulant Escarlata O'Hara a ' el que el vent es va portar ', confeccionaran un vestit de festa amb les cortines del taller.

Per una estrena tan important, el ' talent < / b> 'comptarà amb una padrina de luxe: Eugenia Silva, una de les models espanyoles més internacionals.

A més, el jurat prepararà una sortida èpica del taller, perquè es submergeixin en l'univers de Manuel Pertegaz . Al Museu del Vestit de Madrid faran una rèplica exacta, per equips, d'un abric de nit de 1954 dissenyat per Pertegaz .

Finalment, hauran transformar una dessuadora de cotó en una altra peça totalment diferent. La dissenyadora de moda Anna Locking els donarà algunes idees perquè es deixin portar per la seva imaginació i demostrin que estan preparats per ser considerats autèntics ' Mestres de la Costura ', però un dels aprenents haurà de dir adéu al seu somni.