Quantcast

Silvia Charro i Simón Pérez contraataquen: ¿Se'ls ha anat això de Tabarnia de les mans?

La parella d'analistes econòmics de moda, Silvia Charro i Simón Pérez, tornen a ser protagonistes per un vídeo en què surten "perjudicats" realitzant una defensa de Tabarnia i criticant a tots aquells que porten llaços grocs

< p> al vídeo, Pérez surt cantant la cançó "Moviment Taronja, Moviment Ciutadà" amb la seva parella, en els quals insten a la gent a que tallin llaços grocs. Charro és la que pren la paraula en primer lloc: "Què passarà amb el Moviment Taronja? Que el que farem és tallar putos llaços grocs perquè això no pot ser. Que c ****** és això oncle? Vull veure vídeos vostres vestits de taronja tallant llaços grocs ".

Com podem observar, Simón Pérez insistia que el color de Tabarnia és" el taronja "i no el groc. En la reproducció, tots dos van reivindicar a Tabarnia d'aquesta manera: "Visca Tabarnia. Visca Espanya. Visca l'euro". A més, carreguen contra Abengoa, dient que és "una merda d'empresa" i es reivindiquen com a parella.