Quantcast

Les estacions d'esquí espanyoles ofereixen més de 1.050 quilòmetres de neu aquest cap de setmana

Segons ha informat la Associació Turística d'Estacions d'Esquí i Muntanya (Atudem), la major oferta està en Baqueira Beret (Lleida) , que compta amb 152 quilòmetres esquiables i un gruix màxim de dos metres i 10 centímetres ; en Formigal (Osca), amb 139 quilòmetres de pistes i dos metres i 45 centímetres de gruix, < / b> i en Sierra Nevada (Granada), amb 106 quilòmetres amb dos metres i 20 centímetres de gruix . < / p>

A continuació, Masella (Girona) ofereix 74 quilòmetres amb dos metres i 45 centímetres , La Molina (Girona) < b> 68 quilòmetres i tres metres amb 60 centímetres , Cerler (Osca) 68 quilòmetres amb un metre i 10 centímetres , Candanchú (Osca) 48 quilòmetres amb un metre amb 85 centímetres , Boí Taüll ( Lleida) 45 quilòmetres amb dos metres i 10 centímetres i Astún (Osca) 42 quilòmetres i dos metres .

A més, Alt Campoo (Cantàbria) ofereix 28 quilòmetres amb dos metres i 10 centímetres , Sant Isidre (Lleó) 27 quilòmetres amb tres metres , Portainé (Lleida) 27 quilòmetres amb dos metres i 10 centímetres , Espot (Lleida) 25 quilòmetres amb dos metres i 25 centímetres , V algrande-Pajares 23 quilòmetres amb tres metres i 25 centímetres < / b> i Valdesquí (Madrid) 22 quilòmetres amb un metre i 80 centímetres .

Per sobre de la desena de quilòmetres esquiables estan també Valdezcaray (la Rioja), amb 16 quilòmetres amb un metre i 70 centímetres ; La Pinilla (Segòvia), amb 16 quilòmetres amb un metre i 20 centímetres ; Javalambre (Terol), amb 14 quilòmetres amb un metre i 50 centímetres ; Valdelinares (Terol), amb 14 quilòmetres amb 90 centímetres ; Serra de Béjar (Salamanca), amb 12 quilòmetres amb 90 centímetres , i Manzaneda (Orense), amb 11 quilòmetres i 20 centímetres .

Així mateix, obren també Vallter (Lleida), amb 10 quilòmetres ; Núria (Girona), amb 8 ; La Molina (Lleó), amb 7 ; Tavascan (Lleida), amb 5 ; Navacerrada (Madrid), amb 4 , i Lunada (Burgos), amb 3 .

< p> Entre les estacions de esquí de fons , Lles (Lleida) ofereix 25 quilòmetres de pistes, Plans de l'Hospital (Osca) 15 , Larra-Belagua (Navarra) 10 , Candanchú (Osca) 5 i Port de la Ragua (Granada) 3 .