Quantcast

Així és el Toyota TS050 Hybrid, el cotxe d'Alonso a les 24 de Le Mans i el WEC

Toyota ha revelat el model, el Toyota TS050 Hybrid, per a les 24 Hores de Le Mans. El Mundial de Resistència és l'altra competició en la qual participarà l'asturià, que ja ha tingut l'oportunitat de veure-ho i provar-ho.

"El cotxe és al·lucinant, és una màquina molt especial. La tracció a les quatre rodes al costat del sistema híbrid fa que el cotxe acceleri com un coet espacial (…) Quan arribes a les corbes sents la compressió en el seient, els teus ulls estan molt oberts. Tots els pilots de carreres haurien de sentir això alguna vegada ", ha destacat el pilot, orgullós.

l'asturià ha tingut l'oportunitat de provar el cotxe, a Aragó:" No puc esperar que arribi juny , encara que sé que abans d'aquest gran esdeveniment cal treballar i fer tests perquè cal preparar bé la cursa, cal respectar-la i és el que intentaré fer ", ha assenyalat.

la temporada de l'asturià estarà carregada de compromisos entre l'F1 i el WEC, el que suposarà un esforç extra que haurà de gestionar. Però la motivació serà el seu pilar en els pitjors moments. "Córrer en els millors circuits, com Le Mans, i amb un dels millors equips com Toyota és un privilegi, un somni fet realitat. Vaig a tractar d'entrenar-me bé físicament i viatjar de forma eficient per arribar ben preparat", ha finalitzat dient al vídeo de promoció.