Quantcast

Un tigre de peluix terroritza, durant 45 minuts, a una unitat armada de la Policia

Una unitat armada i sis cotxes de la policia van acudir a una granja de Aberdeenshire ( Escòcia) després d'una denúncia efectuada per Bruce Grubb , d'un granger de la zona, en la que assegurava haver vist un tigre solt .

Fins a la granja de Grubb es van desplaçar sis cotxes de policia i una unitat armada . Tots van romandre en l'interior dels seus vehicles , observant al depredador, durant 45 minuts , pensant en la millor manera de solucionar la situació.

En el transcurs d'aquest temps , el tigre no va moure un múscul .

El granger, veient que l'animal romania immòbil, va pujar a un camió i es va acostar al felí , que en realitat era de peluix .

"No tenia cap dubte que era real, em vaig espantar moltíssim . Estava preocupat que s'anés a menjar totes les meves vaques abans que la policia aconseguís disparar-", ha manifestat Grubb a ' The Scottish Sun < / a> '.

Tots els presents estaven convençuts que l'animal era real. Segons el granger, la policia " es va negar a sortir del cotxe o fins i tot a baixar les finestretes ".