Quantcast

Una dona demostra per què no has d'utilitzar els assecadors de mans en llocs públics

Una jove nord-americana anomenada Nichole Ward ha compartit a través de Facebook un experiment propi que incumbeix a tots. Amb més de 500.000 interaccions , el post reflecteix el dany que pot provocar en el teu organisme el ús d'assecadors de mans en establiments públics.

"Això aquí, és el que va créixer en una placa de Petri després d'uns pocs dies" , comenta Nichole en mostrar el resultat del seu experiment. Repugnant, la placa recull fins a 25 tipus diferents de fongs que van ser adquirits en mantenir la placa durant tres minuts prop de l'assecador.

"Aquesta és la varietat de possibles fongs i bacteris patògens que gira al voltant de les seves mans, i creu que està sortint amb les mans netes " il·lustrava Ward, qui no consta que tingui estudis relacionats amb la ciència segons 'The Sun'.

L'empresa responsable de els assecadors Dyson AirbladeTM ha mostrat la seva sorpresa davant els resultats. "Els assecadors han demostrat ser higiènics gràcies a la recerca universitària i compten amb la confiança d'hospitals, fabricants d'aliments i empreses de tot el món", retreuen.

Des de les xarxes socials aplaudeixen la investigació de Nichole, a qui fins i tot recolzen per rebre premis.