Quantcast

Desmantellat a Tarragona un lloc de venda de marihuana

Els Mossos d'Esquadra han detingut sis homes de nacionalitat espanyola, italiana i marroquina, acusats d'un presumpte delicte contra la salut pública en la localitat tarragonina de Tortosa, en la qual s'ha desmantellat un lloc de venda de marihuana, segons informa ' La Vanguardia '.

Segons el citat mitjà, les investigacions contra els acusats són del passat mes de gener, pel fet que en un magatzem del municipi s'estarien distribuint substàncies estupefaents. La investigació va determinar que la persona que regentava el magatzem tancat al públic ocultava l'activitat com si fos una associació cannàbica.

El passat 6 de febrer tant els Mossos com la Policia Municipal de Tortosa van detenir cinc dels sis persones per relació amb el tràfic de drogues, mentre que la sisena persona detinguda va ser caçada per intentar desfer-se d'un quilo de marihuana.