Quantcast

L'últim 'hit' de Zayn Malik serà una banda sonora de Bollywood

Zayn Malik ha llançat un avançament de la que serà la seva nova cançó, i ha aconseguit sorprendre als seus fans, no només per la cançó, sinó, sobretot, per l'estil de la mateixa . I és que l'ex membre de la famosa banda One Direction serà l'autor d'una banda sonora d'una pel·lícula, però no d'una pel·lícula qualsevol, sinó que ho serà d'un llargmetratge de Bollywood < / b>. L'artista ho ha comunicat en una entrevista que se li va fer per a la revista 'Elle Índia' .

A més de declarar que la banda sonora serà de Bollywood i al més pur estil del país, la cançó està escrita i interpretada en Hindi , un dels idiomes oficials de l'Índia . Tot aquest nou estil és part del que es vora, no només en aquesta cançó, sinó que el cantant britànic té pensat incloure en el seu nou disc sons Urdu i Bhangra , i tot això perquè el és un veritable fan de les pel·lícules de Bollywood .

For the first time in #India , @ ELLEINDIA 's cover star @zaynmalik talks #Bollywood , big boy moves and breaking out of the box. #ZaynMalik in @ tommyhilfiger for #ElleIndia .
& # 128.248; Ricardo Abrahao a Fashion Editor: Rahul Vijay a & # 128.087; Jason Rembrent a & # 128135; & # 127.998; & # 8205; & # 9794; & # 65.039; Larry King a Tattoos: Megan Massacre pic.twitter.com/FiXYlgwmAv

& mdash; ELLE Índia (@ELLEINDIA) 31 gener 2018

< p>