Quantcast

El Govern assumeix que "no és fàcil" aprovar els pressupostos

El portaveu del Govern, Íñigo Méndez de Vigo , va admetre aquest dijous que " no és fàcil " aprovar els Pressupostos Generals de l'Estat ( PGE) de 2018 i que " caldrà negociar molt " amb els grups que van donar suport els comptes públics l'any passat per aconseguir-ho.

Així ho va expressar el també ministre de educació, Cultura i Esport en una entrevista a Antena3 recollida per Servimedia , on va cridar a la "responsabilitat" dels partits de l'oposició perquè Espanya tingui uns PGE que donarien " estabilitat ".

"No vull confondre els meus desitjos amb la realitat, crec que és difícil", va reconèixer el portaveu del gabinet de Mariano Rajoy ", per tot seguit assegurar que el Executiu " està en això "i va a" intentar-ho "." Són bons per a Espanya , però res està escrit ", ha postil·lat.

Preguntat expressament si contempla un avançament electoral en el cas que els Pressupostos s Igan prorrogats, va dir que això és una cosa que "no està escrit tampoc en cap costat", encara que com ja estan prorrogats va mostrar "tranquil·litat".